Nieuws

Gio over verlengen Kuyt: ‘Als jij het zegt, dan komt het goed’

on

Giovanni van Bronckhorst sprak voorafgaand aan het competitieduel met FC Twente over onder andere de toekomst van Dirk Kuyt bij Feyenoord. Ook aankoop Renato Tapia kwam ter sprake.
.

Tapia kwam afgelopen winter over van FC Twente, maar kreeg tot dusver nog maar weinig speeltijd van trainer Van Bronckhorst. “Wat er met Tapia aan de hand is? Hij moet wennen aan de club. Hij doet het goed, maar soms kies je voor andere spelers. Nou, in dit geval dus niet voor Renato.”

.

“Het is een jongen die lekker fysiek kan spelen, dat is een kwaliteit van hem”, vervolgde Van Bronckhorst over de Peruviaanse middenvelder. “Maar zijn handelingssnelheid moet beter; hij moet juist de duels zien te vermijden. Hij kan nog groeien en is gewoon een goede aanvulling in onze selectie.”

.

Wanneer de toekomst van Kuyt het gespreksonderwerp wordt, verschijnt er ogenblikkelijk een grijns op het gezicht van Van Bronckhorst. “Dirk heeft het naar zijn zin en we gaan de komende weken met hem praten over zijn toekomst’.” Kuyt heeft een aflopend contract en verlengt deze graag. ”Of het nu goed komt? Als jij het zegt, dan komt het goed”, besloot Gio met een knipoog.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login