Nieuws

Gio over verlengen contract: “Ik weet het nog niet”

on

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is niet blij met het laatste optreden van zijn elftal in 2018. Zondagmiddag werden er twee punten verspeeld tegen ADO Den Haag: 2-2. Daardoor is de achterstand op nummer twee Ajax inmiddels opgelopen naar tien punten. 

“Ik denk dat we de wedstrijd slecht beginnen. Dan komt er een moment dat je controle hebt en na rust beginnen we goed. Maar na de rode kaart wordt het weer moeizamer”, aldus Van Bronckhorst bij FOX Sports

Na de 2-1 van Sam Larsson deed Feyenoord te weinig om door te drukken, vond de coach. “Ik denk dat je hetzelfde moet blijven doen, we hadden de totale controle. ADO kon niet goed druk zetten, op dat moment had de wedstrijd voor ons de 1-3 nodig. Daarna krijg je de penaltysituatie. De beslissing van de scheidsrechter heb je daarin maar te accepteren, dan moet je niet moeilijk doen.”

Over zijn eigen toekomst bij de club wilde Van Bronckhorst weinig kwijt. Er wordt volop gespeculeerd over een naderend afscheid, ook omdat het contract van de oud-international komende zomer afloopt. “Ik weet het nog niet. Ik maak die beslissing op basis van de afgelopen 3,5 jaar. Ik ben er nog niet over uit.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login