Nieuws

Gio over kapsel St. Juste: “We kunnen het beter bij het voetbal laten”

on

Feyenoord won vandaag dankzij een goal in de 87e minuut, van Robin van Persie. Coach Giovanni van Bronckhorst is na afloop deels content.

“De eerst helft spelen we uitstekend. We creëren veel kansen en goeie schietkansen binnen de zestien. Uiteindelijk belonen we onszelf niet. De tweede helft was moeizamer. Ik denk dat wij uiteindelijk hele goede kansen creëren. Als je dan drie minuten voor tijd de winnende maakt is dat heel belangrijk voor ons”, aldus Van Bronckhorst op FOX Sports.

De trainer vond Utrecht wel érg defensief. “Je zag dat FC Utrecht weinig risico nam in de opbouw en de lange bal speelde. Dus we hoefden niet hoog druk te zetten. We hadden steeds de tweede bal waardoor we door konden combineren. Het enige wat we nalieten de eerste helft is scoren.”

Over rechtsback Jerry St. Juste is Gio lovend. “Ik vond hem goed in de wedstrijd zitten. Heel alert op Kerk. Hij zat er kort op en koos goed de momenten uit om diep te gaan”, aldus de keuzeheer, die over zijn kapsel iets minder te spreken was. “Ik heb daar niet heel veel verstand van, we kunnen het beter bij het voetbal laten”, lacht Van Bronckhorst tot slot.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login