Nieuws

Gio komt met updates over Jörgensen, Bijlow en St. Juste

on

Nicolai Jorgensen is op de goede weg bij Feyenoord. Volgens trainer Giovanni van Bronckhorst wordt de Deense spits steeds fitter. Ook over Justin Bijlow en Jeremiah St. Juste heeft de oefenmeester goed nieuws.

Jorgensen speelde afgelopen week mee met de beloften. “Omdat Nico steeds fitter wordt, maar nog wedstrijdritme mist. Zo kon hij negentig minuten op het veld staan en zijn ritme weer oppakken”, aldus Van Bronckhorst tegenover Feyenoord TV.

De Deen maakte een goede indruk. “Nico heeft laatste weken weer voluit kunnen trainen en wordt steeds sterker. Met alle minuten die hij gehad heeft zie je dat Nico steeds fitter en sterker wordt en ook weer betrokken is bij de groep.”

Ook met Bijlow en St. Juste gaat het de goede kant op. “Hij (Bijlow red.) heeft niet veel wedstrijden gemist en kan ook gewoon een goede week maken nu. Ik ben er heel blij mee dat hij deze week heeft kunnen aansluiten en met de groep heeft mee kunnen trainen”, aldus Van Bronckhorst. St. Juste is na een herstelweek ook op de weg terug. “Nu heeft hij een week de tijd om zich klaar te maken voor het weekend.”

Bron: Voetbalprimeur.nl
My sponsored article

My sponsored article


Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login