Nieuws

Gio: “Je bent altijd afhankelijk van de markt, zeker als het een Engelse club is. Kan snel gaan”

on

Feyenoord is het jaar 2018 niet goed begonnen. Zondag werd al van Ajax verloren en woensdag speelde Feyenoord met 1-1 gelijk tegen FC Utrecht. Na afloop van die wedstrijd was Van Bronckhorst dan ook teleurgesteld.

“Je komt nog goed voor met 1-0. Je geeft weinig weg, maar als je zo een tegengoal weggeeft, maak je het jezelf moeilijk. Dan maak je er weer een wedstrijd van”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

Robin van Persie maakte in de 81e minuut zijn rentree bij Feyenoord en kreeg nog een goede kans. “Het was een fantastische bal van Jean-Paul. Ik denk dat Robin de lange hoek wilde zoeken, maar door het veld de bal verkeerd raakte. Hij stuiterde net op en kon de bal niet goed sturen. Dat is jammer voor Robin en voor ons.”

Feyenoord dreigt ook aanvaller Nicolai Jørgensen kwijt te raken.”Ik weet dat er interesse is. Ik heb nog niks van Martin (van Geel, red.) gehoord over dat er onderhandelingen zijn. Je bent altijd afhankelijk van de markt, zeker als het een Engelse club is. Kan snel gaan.”

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login