Nieuws

Gio: “Ik zie een ploeg die elke wedstrijd stappen maakt”

on

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst was niet ontevreden met het spel van zijn ploeg tegen Shakhtar Donetsk. Volgens Van Bronckhorst hebben de Rotterdammers zich aardig staande gehouden, maar zijn er te veel individuele fouten gemaakt.

Van Bronckhorst beaamt tegenover Veronica dat Sofyan Amrabat niet voor het eerst dit seizoen een tegendoelpunt voor Feyenoord heeft ingeleid. “Dat zijn foutjes en die leveren op dit niveau doelpunten op. Als die tegenstander (Marlos, red.) hem overschiet, is het minder erg. Maar het is een feit dat Sofyan die bal niet goed wegwerkt. Of alle aandacht rondom zijn keuze voor Marokko meespeelt? Nee, ik denk niet dat hij dat meeneemt.”

Feyenoord staat na vier wedstrijden nog altijd op de hatelijke nul, maar heeft nog een kans om naar de Europa League te gaan. “Als de volgende ronde gunstig verloopt, hebben we een kans tegen Napoli”, aldus een strijdbare Van Bronckhorst. “Ik zie een ploeg die elke wedstrijd stappen maakt. Als je hier zo kunt spelen en zoveel kansen kunt creëren, doe je het goed. Helaas was het niet genoeg om hier punten te halen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login