Nieuws

Gio: “Ik ben boos geworden in de rust”

on

Het heeft in de rust van de competitiewedstrijd tegen Vitesse gedonderd in de kleedkamer van Feyenoord. Dat erkent trainer Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord trakteerde het publiek in De Kuip op een gezapige eerste helft en keek na 45 minuten tegen een 0-1 achterstand aan tegen Vitesse. “Ik was natuurlijk niet blij met wat ik in de eerste helft zag, om maar een understatement te gebruiken”, vertelt Van Bronckhorst aan FOX Sports. “De manier waarop we in de eerste helft spelen is zonder passie, zonder niks. Overal liepen we achter de feiten aan. In de tweede helft hebben we dat omgedraaid.”

“Ik ben niet echt iemand die scheldt in de rust, maar ik ben wel boos geworden”, aldus de Feyenoord-trainer na de 2-1 overwinning. “Dat is toch logisch als je zo’n eerste helft laat zien in de Kuip? Hoe mijn woede eruitziet? Ik vind dat niet relevant. Je geeft aan als coach wat er niet goed ging, daar moet je het team op wijzen. In de tweede helft ging het een stuk beter en is er niets aan de hand.”

Robin van Persie vertolkte in de slotfase een hoofdrol met een prachtige vrije trap en een rode kaart. “Dat was een ouderwetse”, aldus Gio over de goal. “Het deed me een beetje denken aan die tegen Ivoorkust (WK 2006, red.). Hij raakt hem hem vol overtuiging. Fantastisch doelpunt.” Met de rode kaart was de Feyenoord-trainer minder blij. “Robin moet balverlies corrigeren en raakt de bal niet. Dan kan de scheids rood geven.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login