Nieuws

Gio: ‘Gezegd dat we moeten zorgen dat we een wedstrijd afleveren waar mensen nog jaren over praten’

on

De krankzinnige 6-2 zege op Ajax is ‘een van de beste en mooiste wedstrijden’ van Giovanni van Bronckhorst als trainer van Feyenoord. De oefenmeester zei dat zondagmiddag, direct na de overwinning tegen de aartsrivaal, voor de camera van FOX Sports. 

“Het is een mooie dag! Een historische dag. Ik denk dat we met z’n allen trots mogen zijn wat we vandaag hebben laten zien”, aldus een uitgelaten Van Bronckhorst. Een dergelijk resultaat had de coach, die eerder deze week z’n afscheid aankondigde, absoluut niet verwacht.

“Zeker niet. Wat ik wél tegen de jongens heb gezegd is dat we moeten zorgen dat we een wedstrijd afleveren waar mensen nog jaren over praten. Dat hebben de jongens uitstekend gedaan. Je weet dat dit soort wedstrijden waar mensen naar kijken, belangrijk zijn voor de club. De manier waarop maakt me heel erg trots.”

De afslachting van titelkandidaat was een van de beste en mooiste wedstrijden onder zijn hoede, denkt Van Bronckhorst. “Als je 6-2 wint vandaag tegen een goede tegenstander… Ajax is een van de betere ploegen. Als je ziet hoe wij dat bespeeld hebben, dan is dat voor mij een van de mooiste wedstrijden tot nu toe.” 

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login