Nieuws

Gio: ‘Elia moet niet in zo’n situatie komen’

on

Giovanni van Bronckhorst heeft Eljero Elia duidelijk gemaakt dat hij niet in zo’n situatie als afgelopen maandag terecht mag komen. Daarmee doelt de Feyenoord-trainer op de opschudding die Elia veroorzaakte met zijn rode kaart bij het beloftenelftal in een duel met Jong Cambuur.
Op de wekelijkse persconferentie van Feyenoord gaf Van Bronckhorst aan dat hij geen reden ziet om Elia, nu hij is vrijgesproken, zondag niet op te stellen in de wedstrijd tegen Roda JC. Wel wilde hij kwijt dat een speler met de ervaring van Elia voortaan gewoon weg moet lopen bij een opstootje en niet de confrontatie moet zoeken.
Michiel Kramer is weer volledig fit na zijn tegen Willem II opgelopen enkelblessure. Hij zal vermoedelijk in de basis beginnen. Ook Eric Botteghin trainde weer mee en zit komend weekend gewoon bij de selectie.
Tot slot kwam ook Anass Achahbar ter sprake. De aanvaller die vorig seizoen twee schitterende goals tegen PSV maakte lijkt dit seizoen buiten de boot te vallen. Van Bronckhorst zegt daarover: “We hebben zes spitsen, daarin moet ik Achahbar nu teleurstellen. Dat kan in de toekomst anders zijn.”
Zondag speelt Feyenoord om 12.30 uur in Kerkrade tegen Roda JC. De Limburgers zijn verrassend goed begonnen aan het seizoen en staan zesde. Feyenoord staat derde op één punt van koploper Ajax. Het duel is live te volgen op Radio Rijnmond.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login