Feyenoordinbeeld

Gio: ‘Berghuis verder ten opzichte van Elia vorig jaar’ 

on

Steven Berghuis kan op voorhand al op veel krediet rekenen van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. De Watford-aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis bij de Rotterdammers en Van Bronchkhorst verwacht veel van de drievoudig Oranje-international..

“Steven is een stuk verder ten opzichte van Eljero Elia vorig jaar”, vertelt Van Bronckhorst in gesprek met De Telegraaf. “Eljero had niet veel getraind voordat hij destijds bij ons kwam. Steven heeft wel al een hele voorbereiding bij Watford achter de rug, al speelde hij daarin steeds maximaal een helft. Zijn aanpassing zal dus een stuk sneller gaan.”

.

Van Bronckhorst denkt dat de vleugelaanvaller goed bij de Rotterdamse ploeg past. “Zeker met de manier waarop hij speelt, als linkspoot voornamelijk vanaf rechts”, aldus de oefenmeester, die doelt op de opkomende backs waar Feyenoord mee speelt.

.

De equipe van Van Bronckhorst begint zondag tegen FC Groningen aan het nieuwe seizoen. Twijfelgeval voor het duel is Miquel Nelom. “Als hij het niet redt, dan moet Lucas Woudenberg er staan. Dit zijn momenten waarop je als speler je kans moet pakken binnen een selectie met veel concurrentie”, besluit Van Bronckhorst, die verder Sven van Beek (voetblessure) nog moet missen in de defensie.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login