Nieuws

Gijp: “Als Dickie bij Zenit met Berghuis had gewerkt, hij hem er na zes maanden uit getrapt”

on

De Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta wordt woensdagavond uiteraard ook bekeken door Veronica Inside-analist René van der Gijp.”Ik kijk wel uit naar dit wedstrijdje’, zegt Van der Gijp in gesprek met Rijnmond.nl, die echter geen spektakel verwacht.

“Ik geloof niet direct dat Feyenoord, dat in een moeilijke fase zit, in een week tijd ander voetbal kan spelen waarbij je op het puntje van je stoel zit. Daar geloof ik niet zo in. Het wordt misschien geen waanzinnig leuke of goede wedstrijd, maar Feyenoord-Sparta wordt geinig om naar te kijken”.

Van der Gijp: “Door intern gezeik is de klad erin gekomen. Als Dickie bij Zenit Sint-Petersburg met Berghuis had gewerkt, dan had hij Berghuis er na zes maanden uit getrapt. Nu kan dat niet. Berghuis is momenteel de beste speler. Het lullige is dat Advocaat dit met meerdere mensen heeft: Nicolai Jørgensen en Arnesen. Hij kan hen bij wijze van spreken niet meer luchten of zien.”

Van der Gijp haalt de situatie nog aan dat Feyenoord geen Europees Voetbal kan halen doordat het Eurovisie Songfestival roet in het eten kan gooien. “Dan krijg je een 0-3 nederlaag, omdat het Songfestival bezig is. Zie je hem al tien jaar later in het bejaardentehuis zitten? Dat Advocaat moet uitleggen waarom hij met Feyenoord geen Europees voetbal heeft gehaald? Dat is ook een droevig einde”, buldert Van der Gijp.

Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply