Nieuws

Gesprek Koeman en Clasie: “Soms is dat nodig, hè”

on

Feyenoord-trainer Ronald Koeman is zeer tevreden over de manier waarop Bruno Martins Indi en Jordy Clasie zijn omgegaan met de kritiek op hun presteren. Koeman sprak in aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse uitgebreid met Clasie.

“Soms is dat ook nodig, hè”, zegt Koeman in Voetbal International. “Dat had ik zelf als speler ook. Je wordt onbewust misschien toch wat gemakzuchtig. Dan is het aan de technische staf dat te signaleren en er iets mee te doen. Dat kan op verschillende manieren.”

“Ik neem het die jongens ook niet kwalijk. Ze zijn 21 jaar, er is veel gebeurd, ze werden international, het gaat over de toekomst en contracten en of je wilt of niet, zoiets laat je niet onberoerd”, zegt Koeman over zijn twee spelers.

In de resterende wedstrijden van dit seizoen hoopt Feyenoord nog tweede te worden. “Wij moeten alles winnen en hopen dat PSV en Vitesse wat laten liggen”, is Koeman reëel. Het kampioenschap is volgens Koeman een utopie. “De kans is klein, maar het is een rare competitie. Ik heb Ajax al gefeliciteerd met de titel en ik ben er nog steeds van overtuigd dat ze kampioen worden, maar toch is het geen prettig vooruitzicht: zaterdagavond, NAC-uit op dat knollenveld. Die moet je toch eerst maar winnen.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login