Nieuws

Gerrard hoopt donderdag op weerzien met Kuyt: ‘Iedereen hield van Dirk’

on

De Telegraaf meldt dat Steven Gerrard zijn vriend Dirk Kuyt een handje heeft geholpen bij het versterken van de selectie van Feyenoord.

De 21-jarige verdediger Johnston is afgelopen zomer overgekomen van Liverpool.

“De mensen van Feyenoord belden me over verdediger George Johnston van Liverpool. Ik heb hem gecoacht bij de onder 18 en onder 19”, vertelt Gerrard aan De Telegraaf. Ik heb hem aanbevolen bij de club van mijn vriend Dirk Kuyt. Ik hoop dat ik hem zie tegen ons.”

Gerrard is de trainer van Rangers, dat aanstaande donderdag de eerste tegenstander van Feyenoord is in de groepsfase van de Europa League. Het Liverpool-icoon hoopt dat Dirk Kuyt meereist naar Glasgow. “Dirk is een heel bijzondere vriend van mij. We hebben een fantastische tijd gehad en hij is ook echt een man met wie je later in contact wil blijven.”

“Hij was een geweldige speler en als mens werkelijk top. Ik vond het ook fijn om hem in de kleedkamer erbij te hebben”, aldus Gerrard. “Iedereen bij ons hield van Dirk. Toen ik een uitnodiging kreeg voor zijn afscheidswedstrijd, kon ik niet wachten om naar Rotterdam te komen. Ik wilde er zijn voor hem en zijn gezin. Ik vond het schitterend. Tja, dan komt de Europa League en zit ik in de poule bij Dirks club.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login