Nieuws

Gemeenteraad: geduld met Feyenoord raakt op

on

De Rotterdamse gemeenteraad begint ongeduldig te raken over de voortgang van de nieuwe Kuip. Partijen vinden dat ze veel te weinig horen over de renovatie of nieuwbouw van het stadion van Feyenoord. Ze vragen zich af of de club wel uit de impasse kan komen.

Ruim twee maanden geleden werd het plan van BAM voor vernieuwbouw van De Kuip naar de prullenbak verwezen. Sindsdien is er niks meer van Feyenoord gehoord, zo zeiden meerdere raadsleden tijdens een debat in de gemeenteraad donderdagochtend.

Het is de bedoeling dat ook het gebied rond het stadion de komende jaren wordt ontwikkeld. Omdat het gerenoveerde of nieuwe stadion onderdeel van de plannen uitmaakt, hameren partijen op actie vanuit Feyenoord.

Leefbaar Rotterdam vraagt zich af of de huidige directie bij Feyenoord de kar wel kan trekken: “Kijkend naar de afgelopen jaren, waar ze intern rollebollend over straat gingen, zou fris bloed geen kwaad kunnen”, aldus raadslid Luuk Wilson.
Volgens wethouder Adriaan Visser (sport) wordt er achter de schermen wel degelijk gewerkt aan aanpassing van het plan voor het stadion. Maar voor de zomer verwacht hij geen nieuws van Feyenoord.

Bron: Rijnmond.n

  

You must be logged in to post a comment Login