Nieuws

‘Gegarandeerd nieuwe hoofdsponsor’

on

Feyenoord is nog steeds nadrukkelijk bezig met het strikken van een nieuwe hoofdsponsor. Het contract met ASR Verzekeringen, de huidige partij die op het shirt van de Rotterdammers prijkt, loopt komende zomer af. Commercieel directeur Mark Koevermans beweert dat de club op dat moment gegarandeerd een nieuwe shirtsponsor heeft gevonden.

‘We zijn er heel druk mee bezig,’ zegt Koevermans in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. ‘Het is een lange en spannende zoektocht. We zijn ruim een jaar bezig, maar ik ben positief. Het gaat natuurlijk om wat wij willen en wat partijen bereid zijn te bieden. Er zijn nog enkele serieuze kandidaten,’ vervolgt de commerciële beleidsbepaler van Feyenoord.

Koevermans verwacht snel duidelijk te scheppen omtrent de nieuwe hoofdsponsor van de club. ‘Over enkele weken c.q. maanden zal er zeker positief nieuws te melden zijn. Vanaf 1 juli 2013 hebben wij gewoon een nieuwe shirtsponsor. Daar ben ik heel stellig in. Er hoort absoluut een goede partij op het shirt van Feyenoord. Die komt er ook.’

Naar verluidt is bouwbedrijf VolkerWessels één van de gegadigden om het stokje van ASR over te nemen. ‘Het is niet verstandig om te namen te noemen. Met dat bedrijf praten we momenteel over het stadion en niet over het hoofdsponsorschap. Het zou wel een combinatie kunnen zijn. Er zijn echter meerdere partijen,’ meent Koevermans.

‘Ik ga niet vertellen wat wij zoeken, maar het gaat om een fors bedrag. In ieder geval met meer dan zes nullen. Je merkt wel dat er wat aan de hand is in Europa. Er zijn zeker een paar kandidaten waar wij serieus mee in gesprek zijn. Wij houden echter vast aan een bepaald bedrag omdat wij Feyenoord een A-merk vinden.’

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login