Feyenoord A1 en Sparta A1 spelen gelijk

Feyenoord A1 en Sparta A1 hebben zaterdagmiddag beiden een punt overgehouden aan hun onderlinge confrontatie in de eredivisie voor A-junioren. Het duel op sportpark Varkenoord eindigde in 2-2. Sparta kwam tweemaal terug van een achterstand.

Beide Rotterdamse jeugdteams maakten weinig indruk op Varkenoord. Toch kreeg het publiek vier doelpunten te zien. De eerste werd gemaakt door Feyenoord-aanvaller Wessel Dammers, hij verschalkte doelman Bryan Janssen. Twee minuten voor rust kwam Sparta op gelijke hoogte. Een foutje van keeper De Fockert werd goed afgestraft. Toch ging Feyenoord rusten met een voorsprong. Rick Karsdorp zorgde in minuut 45 voor de 2-1.

Na de pauze konden de ploegen weinig meer uitrichten. Yesin Ben Mohamadi was de enige speler die het net nog kon vinden. De Spartaan wist vanaf 35 meter De Fockert te verschalken. Zijn prachtige 2-2 was meteen de eindstand. Beide ploegen waren al ‘uitgespeeld’ in de competitie. Feyenoord staat vijfde, Sparta achtste. Feyenoord is nog wel actief in de beker. Donderdag speelt de ploeg van trainer Roy Makaay de halve finale tegen FC Den Bosch A1.

Bron: Rijnmond.nl