Nieuws

‘Geen visie bij Feyenoord, Van Geel verstopt zich’

on

Feyenoord kwam in de afgelopen Klassieker tegen Ajax toch niet verschrikkelijk slecht voor de dag, maar desondanks is het blad Voetbal International op woensdag vernietigend voor de Rotterdammers. Er zou namelijk gewoonweg geen visie te bespeuren zijn in De Kuip en de VI vindt dat technisch directeur Martin van Geel daar debet aan is. Die laatste lijkt zich echter schuil te houden.
Men schrijft: “Feyenoord doet altijd zijn best, maar dat is niet genoeg. Het elftal heeft niks om op terug te vallen, geen houvast, geen structuur, geen automatismen, geen idee wanneer druk te zetten, geen idee wat te doen bij balbezit. Geen visie. Feyenoord is een ploeg waaraan niet is gewerkt en dat zijn wedstrijden wint op adrenaline, maar nooit met goed voetbal.”
Het blad stelt verder: “Natuurlijk heeft Feyenoord minder geld dan PSV en Ajax, natuurlijk is de trainingsaccommodatie van lagere kwaliteit dan De Herdgang of De Toekomst. Maar wat Feyenoord wél had, was een eigen identiteit, een fanatiek publiek en voor het eerst geld om te investeren: tien miljoen. En ambitie. Halverwege februari is dat alles vervlogen. Er is niks meer in Rotterdam-Zuid: geen structuur, geen daadkracht, geen ambitie. De club die tien miljoen investeerde, speelt om niet te verliezen. 

Het elftal is een proeftuin geworden, de trainer en de aanvoerder praten alles goed, de technisch directeur houdt zich schuil. Wie zo reageert op een serie van zes nederlagen, heeft zich er blijkbaar bij neergelegd niet langer een topclub te willen zijn.”

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login