Feyenoordinbeeld

Geen sfeeracties tijdens Europese wedstrijden 

on

Feyenoord moet het de komende Europese thuiswedstrijden doen zonder spectaculaire sfeeracties in de Kuip. In een verklaring melden Vereeniging De Feijenoorder en Feyenoord Supportersvereniging dat het sfeerteam niet in actie komt op de Europese avonden.

.

,,De maatregelen rond de thuiswedstrijden maken het voor ons moeilijker een sfeeractie neer te zetten van het niveau dat wij van onszelf eisen”, luidt de verklaring. .

Feyenoord heeft besloten alle vakken dichtbij het veld leeg te houden bij de drie thuiswedstrijden in de Europa League om incidenten te voorkomen. Voor andere vakken zijn minder kaarten verkocht. Verder hangt er een net om te voorkomen dat supporters dingen op het veld gooien. Dit betekent dat maar 26.000 fans kaarten konden kopen. 

.

Kolkende Kuip

De sfeeracties op Europese avonden zorgden in het verleden mede voor een kolkende Kuip, waarin Feyenoord boven zichzelf uitsteeg. De vrees is, dat dit komende donderdag tegen Manchester United anders zal zijn. De supportersverenigingen spreken de hoop uit dat de fans begrip kunnen opbrengen voor hun besluit en ‘zich achter het team scharen aanstaande donderdag’.  

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login