Nieuws

Geen pendeltreinen tijdens laatste competitiewedstrijd

on

Feyenoord-supporters kunnen komende zondag voor en na de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Sparta Rotterdam geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor.

Supporters die met de trein naar de wedstrijd in De Kuip komen, kunnen uitstappen op station Rotterdam Zuid of station Rotterdam Lombardijen. Vanaf beide stations kan je lopend naar het stadion. Tussen 12:00 en 18:00 rijden er stopbussen tussen Dordrecht en Rotterdam Lombardijen.

Uiteraard kan je ook reizen via Rotterdam Centraal. Daar vandaan kan je met de tram (lijn 23 en extra lijn 12) verder reizen naar De Kuip.

Gratis reizen met RET

Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

De vertrektijden van de treinen zijn kort van tevoren te checken op www.ns.nl (ook voor nieuwe en actuele informatie over de werkzaamheden van ProRail).

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login