Feyenoordinbeeld

‘Geen extra Feyenoord-fans in Manchester’

on

In november zullen er geen extra supporters van Feyenoord afreizen naar Manchester voor het duel met Manchester United. Ook laat de club maar een beperkt aantal supporters van The Red Devils toe tijdens de thuiswedstrijd in Rotterdam..

Dat meldt Voetbal International vrijdag. Feyenoord heeft bij Manchester United geen extra kaarten aangevraagd voor het duel op Olf Trafford, dat op 24 november gespeeld wordt. In eerste instantie communiceerde Feyenoord dat het zou proberen alle beschikbare kaarten voor het uitvak af te nemen. Bovendien heeft Feyenoord de Engelse club medegedeeld dat er maar 1200 kaarten beschikbaar zullen zijn voor uitfans van United. De thuiswedstrijd tegen Manchester United vindt 15 september plaats in Rotterdam.

.

Eerder nam Feyenoord al zeer ingrijpende maatregelen om te voorkomen dat er dit seizoen opnieuw ongeregeldheden plaatsvinden in De Kuip, zoals dat in 2015 gebeurde tijdens Feyenoord – AS Roma. De capaciteit van het stadion wordt voor Europa League-wedstrijden verlaagd naar 26.000, er worden netten voor de tribunes gehangen en er zullen extra stewards ingezet worden.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login