Nieuws

‘Geef Feyenoord’: supporters kunnen seizoenkaart eenmalig afstaan

on

Feyenoord omarmt een initiatief van supporter en seizoenkaarthouder Sander en lanceert de actie ‘Geef Feyenoord’. Zijn droom: zoveel mogelijk seizoenkaarthouders staan belangeloos voor één keer hun seizoenkaart af voor de wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen.

Het plan van Sander ontstond half december na een wedstrijdbezoek in De Kuip: ‘Ik wilde iets terugdoen voor andere mensen. Toen kwam ik op het idee om mijn seizoenkaart beschikbaar te stellen aan iemand die dat meer nodig heeft dan ik.’ Sander zocht contact met de club om te kijken of zijn bijzondere initiatief realiseerbaar zou zijn. 

Dat contact resulteerde in ‘Geef Feyenoord’, waarbij de club alle seizoenkaarthouders oproept om hun seizoenkaart eenmalig af te staan aan iemand die het goed kan gebruiken. Aan iemand die het niet breed heeft, maar die een keer de sfeer in De Kuip wil proeven.

De door supporters beschikbaar gestelde plekken worden samen met maatschappelijk partners Humanitas, De Voedselbank en het Leger des Heils toegekend aan kameraden die normaal gesproken niet naar Feyenoord kunnen.

Op www.feyenoord.nl/geef-feyenoord kunnen seizoenkaarthouders eenvoudig hun seizoenkaart voor Feyenoord – sc Heerenveen eenmalig beschikbaar stellen. Zij hebben tot en met 26 december de tijd om dit te doen.

.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login