Nieuws

‘Geef Feyenoord’: 500 kaarten namens Feyenoord en Droomparken

on

Feyenoord en hoofdpartner Droomparken geven samen 500 kaarten weg aan vrijwilligers van Humanitas, de Voedselbank en het Leger des Heils voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Dit gebaar richting deze organisaties voor het goede doel maakt onderdeel uit van de onlangs gestarte campagne ‘Geef Feyenoord’.

Met het beschikbaar stellen van de tickets leveren ook Feyenoord en Droomparken een bijdrage aan het bijzondere initiatief van supporter Sander. Zijn droom: zoveel mogelijk seizoenkaarthouders die belangeloos voor één keer hun seizoenkaart afstaan voor de wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen op zaterdag 18 januari 2020. 

De waarde en inzet van gepassioneerde vrijwilligers bij deze goede doelen is onmisbaar. Feyenoord en Droomparken stellen daarom 500 kaarten beschikbaar aan Humanitas, de Voedselbank en Het Leger des Heils om hen een dag in het zonnetje te zetten.

Tot dusver stelden al honderden supporters hun seizoenkaart beschikbaar. Volg jij hun voorbeeld? Het is nog tot en met donderdag 26 december mogelijk om jouw seizoenkaart eenmalig beschikbaar te stellen. ‘Geef Feyenoord’ en meld je hier aan.

Bron: FEYENOORD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login