Nieuws

‘Galatasaray heeft interesse in Basaçikoglu’

on

Bij Feyenoord ging het voor de winterstop heel erg goed, maar na de onderbreking kregen de Rotterdammers te maken met een vormdip van heb ik jou daar. Inmiddels gaat het al weer een heel stuk beter, en iemand die in De Kuip een ietwat opvallend verhaal schrijft is Bilal Basaçikoglu. De vleugelspits is namelijk in vorm, maar wordt door coach Giovanni van Bronckhorst gebruikt als supersub. Mogelijk biedt Galatasaray uitkomst.
De Turkse media melden op zondagmorgen namelijk dat de werkgever van de Oranje-middenvelder Wesley Sneijder concrete belangstelling heeft voor de vleugelspits van Feyenoord. In de Bosporus zou men Bilal zien als een grote belofte voor de toekomst en het is dus goed mogelijk dat Cim Bom er binnenkort een telefoontje uit gooit richting technisch manager Martin van Geel van Feyenoord.
Het gaat momenteel bijzonder slecht met Galatasaray, dat op een teleurstellende zesde positie staat in de Turkse liga. Daarom wil de gewezen hoogvlieger mogelijk doorpakken en legio nieuwe spelers aantrekken. Naar verluidt heeft Galatasaray niet alleen interesse in Bilal, maar ook in Nuri Sahin van Borussia Dortmund en Mustafa Saymak van PEC Zwolle.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login