Nieuws

Galadiner brengt 628.470 euro op voor de Feyenoord Foundation en GvB Foundation.

on

Het Feyenoord Galadiner heeft dit jaar 628.470 euro opgebracht voor de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Het exclusieve evenement, dat volledig in het teken stond van de twee goede doelen, vond dit jaar voor het eerst plaats in de RDM Onderzeebootloods. Ook in die typische Rotterdamse locatie werd er flink geboden op onder meer de unieke veilingitems, met een indrukwekkend bedrag tot gevolg.

Het was glitter en glamour dat deze avond de klok sloeg in de grootse RDM Onderzeebootloods. Gehuld in stijlvolle galakleding maakten de technische staf, spelers en zakelijke relaties van Feyenoord hun entree. Voor een aantal spelers was het Feyenoord Galadiner direct een weerzien met hun voormalige hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, die onder meer verdedigers Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden met een flinke omhelzing begroette.

Samen met de ruim 600 andere gasten van het gracieuze gala genoten de Feyenoorders onder meer van een kwalitatief hoogwaardig diner. Tussen de diverse gangen door werd stilgestaan bij de kracht van Feyenoord: het werk dat vanuit de club wordt verricht onder de pijlers sport, werk en onderwijs. Het vertellen van deze verhalen inspireerde de aanwezige gasten op het evenement. Zo werd onder meer Manon Melis door presentator Humberto Tan gevraagd naar haar kracht van Feyenoord. ‘Dat is de opkomst van het meidenvoetbal binnen de club’, aldus Melis. Het is prachtig om nu ook meiden in het shirt van Feyenoord te zien spelen.’

Sven van Beek was één van de aanwezigen die al jaren in het Feyenoord-shirt speelt. ‘Als je ziet hoeveel mensen er vandaag aanwezig zijn, dat is de kracht van Feyenoord. Dat wij ons steentje kunnen bijdragen aan een groot bedrag voor de goede doelen geeft een fijn gevoel.’ De grootste bedragen werden traditioneel binnengehaald tijdens de veiling, geleid door veilingmeester Benthe Tupker. Enkele topstukken van dit jaar waren een vijfdaagse reis naar de Olympische Spelen in Tokio en een week genieten in een Balinese villa.

Na het uitgebreide diner en de veiling werden uiteraard nog even de heupen losgegooid. Zo was er een optreden van Edsilia Rombley, waar de gulle gevers gezamenlijk zeer van genoten. Mede dankzij hun gebundelde krachten op deze avond kan er weer worden gesproken van een zeer geslaagde editie van het Feyenoord Galadiner.

Bron: FEYENOORD.nl

Foto’s: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login