Nieuws

FT: ‘Feyenoord en Bayern München in gesprek over Zirkzee’

on

Sinds afgelopen zondag zingt de naam van Joshua Zirkzee rond bij Feyenoord. In een interview met FoxSports liet Dick Advocaat weten dat hij ‘een uitstekende speler voor Feyenoord zou zijn.’

Echter heeft Advocaat er niets over gehoord en laat verder weten: “Ik heb niks meer gehoord de afgelopen dagen, dus ik denk niet dat er iets uitkomt.”

Wilfred Genee laat gisteren in de uitzending van Veronica Inside weten dat Joshua Zirkzee op huurbasis gaat vertrekken bij Bayern München, maar niet naar Feyenoord gaat. Volgens Genee komt de talentvolle spits deze transferperiode niet naar De Kuip.

Zirkzee zelf zei zondag in een interview met FoxSports: “Ik heb natuurlijk bij Feyenoord gespeeld en kom uit Rotterdam, maar we zien aan het einde van de dag wel hoe of wat. De kans is er altijd.”

Gisteravond laat kwam het doorgaans goed ingevoerde Twitteraccount FeyenoordTransfermarkt met het nieuws dat Feyenoord en Bayern München met elkaar in gesprek zijn en dat zij maandag de eerste contacten hebben gelegd voor een verhuurconstructie van Joshua Zirkzee. Tot nu toe zijn er geen ontwikkelingen uit voortgekomen. Volgens het medium hebben de betrokken partijen hebben nog tot dinsdagavond 23:59 uur om tot een akkoord te komen.

Het medium laat dan weten: Er is nog geen deal, maar er is ook nog niets van de baan.

De transfermarkt in Duitsland is sinds afgelopen nacht gesloten voor inkomende transfers. Duitse clubs mogen tot vannacht nog wel spelers verkopen of verhuren.

Foto: John Groeneweg

You must be logged in to post a comment Login