Feyenoordinbeeld

FSV: ‘We zoeken mee naar de beste, meest gezonde optie voor Feyenoord’

on

Op woensdagochtend 30 november presenteerde de stuurgroep de haalbaarheidsstudie van Feyenoord City. Het bestuur van de vereniging kon daar niet bij aanwezig zijn vanwege andere verplichtingen. Maar gisteravond hebben wij van Feyenoord City dezelfde presentatie gehad en zijn daardoor in het bezit van de gepresenteerde informatie.

.

De komende periode gaan we de gegevens uit de presentatie kritisch en onafhankelijk verder bekijken. FSV De Feijenoorder wil het beste voor Feyenoord. We doen dat met de drie criteria van wat we belangrijk vinden in ons achterhoofd. Alle informatie die we van Feyenoord City ontvangen zetten we daar tegen af. We nemen nog geen enkel standpunt in voor of tegen nieuwbouw. Hetzelfde geldt voor vernieuwbouw

.

Vertrekpunt vereniging
We streven als supportersvereniging het beste voor Feyenoord na. Daarbij leveren we graag, namens onze leden, een constructieve, inhoudelijke en zorgvuldig onderbouwde bijdrage. In de toekomst is Feyenoord een financieel gezonde organisatie met alle faciliteiten die bijdragen aan sportief succes. Het stadion (nieuwbouw of vernieuwbouw) levert een zo groot mogelijke impuls aan het spelersbudget en supporters voelen zich er thuis.

.

Vanuit dit vertrekpunt kijken we naar de plannen. We zoeken mee naar de beste, meest gezonde optie voor Feyenoord en geven daaraan graag onvoorwaardelijke steun. Die steun moet helpen bij het realiseren van draagvlak voor besluiten die genomen gaan worden en is daarmee, zoals veelvuldig onderschreven door de Rotterdamse politiek, in belang van alle betrokken partijen.

.

Mocht je als supporter een vraag hebben schroom dan niet die aan de vereniging te stellen! Wij nemen die mee in de gesprekken met de projectorganisatie.

.

Bron: Feyenoordnet.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login