Nieuws

FSV teleurgesteld in locatie training voor Klassieker

on

Aanstaande zaterdag zal de laatste training voorafgaand aan de klassieker wederom in De Kuip worden gehouden. Dit is door veel supporters en de FSV eerder dit jaar als onprettig ervaren omdat de afstand tussen spelers en supporters te groot is. Het gevoel bij de supporter ontbreekt om de selectie echt dat spreekwoordelijke laatste zetje te kunnen geven.

Feyenoord heeft de FSV gevraagd haar standpunt kenbaar te maken zodat voor alle partijen een zo optimaal mogelijke invulling gegeven kan worden aan deze laatste training.

De FSV staat voor:

1. een laatste training die ten allen tijde gehouden zou moeten worden op Varkenoord, omdat de interactie tussen spelers en supporters daar maximaal is.

2. het op een verantwoorde manier omgaan met vuurwerk en fakkels om overlast zoveel mogelijk te beperken.

3. de traditie rondom de laatste training voor de klassieker, alsmede de eerste training van het seizoen, in ere te houden.

Ondanks het feit dat de FSV, op nadrukkelijk verzoek van de club, op een constructieve manier heeft mee willen denken, mede om vuurwerkoverlast zoveel mogelijk te kunnen beperken en dit standpunt met argumentatie bij de club kenbaar heeft gemaakt, is er door de club helaas toch anders besloten. De FSV betreurt dit besluit des te meer omdat het ook tot gevolg heeft dat sfeerverhogende activiteiten zoals het ontsteken van de traditionele fakkels op Varkenoord als bij de laatste editie in De Kuip nu niet meer is toegestaan.

Bron: Feyenoordnet.nl

You must be logged in to post a comment Login