Feyenoordinbeeld

FSV sluit partnerschap af met Dirk Kuyt Foundation

on

De Feyenoord Supportersvereniging gaat fondsen en vrijwilligers werven voor de Dirk Kuyt Foundation; de stichting die al 10 jaar sportevenementen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking ondersteunt en organiseert. De eerste stap zal binnenkort worden gemaakt met een inzameling onder de ruim 16.000 leden. Daarnaast worden vrijwilligers gezocht die willen helpen bij het bezoeken van de evenementen die door de Dirk Kuyt Foundation worden gesteund.
.

De bedoeling van de Feyenoord Supportersvereniging is om, middels het corporate partnerschap, de Foundation van hun aanvoerder twee tot drie keer per jaar van een financiële injectie te voorzien door middel van creatieve acties. Ook wordt gedacht aan het op de markt brengen van een exclusief merchandisingartikel, dat een blijvende bekendheid aan de samenwerking tussen de supporters van Feyenoord en Dirk Kuyt Foundation moet gaan geven.

.

Afgelopen woensdag heeft voorzitter Wim van Merkensteijn namens de Feyenoord Supportersvereniging het nieuwe initiatief besproken en bekend gemaakt aan Dirk Kuyt.

.

”Werelds”, sprak Dirk Kuyt, kort en krachtig in zijn dankwoord. ”Elke hulp is geweldig, maar als die ook nog eens van je eigen supportersvereniging komt, dan geeft dat een extra voldaan gevoel. Te meer omdat ik begrepen heb dat men elke keer weer iets nieuws wil verzinnen om de steun aan sporters met een beperking levendig te houden.”

.

Bron: Feyenoordnet.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login