Nieuws

FSV schenkt tabletcomputers aan jeugdopleiding

on

De Feyenoord Supportersvereniging schenkt 25 tabletcomputers aan de jeugdopleiding van Feyenoord. Deze computers op handformaat zullen door de trainers van Feyenoord Academy onder meer worden gebruikt met oog op het spelervolgsysteem en de videoanalyse. FSV-voorzitter Ron Smit overhandigde de tablets vrijdagmiddag op Varkenoord officieel aan hoofd jeugdopleiding Stanley Brard, in bijzijn van verschillende jeugdtrainers en begeleiders.

Met de tabletcomputers zijn de trainers onder meer in staat om altijd en overal gegevens in te voeren in het spelervolgsysteem. Ook wordt het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens een wedstrijd vanuit de dug-out via de tablet spelmomenten vast te leggen in het videoanalysesysteem. ‘In de toekomst kunnen we hiermee zelfs in de rust al beelden van specifieke situaties uit de eerste helft te laten zien’, legde videoanalist Michel Valke uit.

Brard liet weten zeer dankbaar te zijn voor het gebaar van de FSV. ‘Hiermee kunnen we als jeugdopleiding weer een stap vooruit maken’, zei hij. ‘Trainers kunnen dankzij deze tablets nog sneller informatie wegzetten en delen met de spelers, wat uiteindelijk hun ontwikkeling ten goede zal komen.’

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login