Feyenoordinbeeld

FSV organiseert reizen naar Luhansk en Manchester 

on

Nadat wij een reis hebben georganiseerd naar Fenerbahçe, bieden wij u nu een reis aan naar Zorya Luhansk in de Oekraïne waar Feyenoord op 3 november 2016 zijn 4e poulewedstrijd zal spelen
.

Heenreis

U kunt zich nu opgeven voor een 1 daagse reis naar Zorya Luhansk. Op donderdag 3 november 2016 vliegt u ’s morgens rond 6.00 uur vanaf Schiphol, vervolgens zult u rond 9:30 uur landen lokale tijd in Odessa. Het betreft een directe vlucht. Vanaf de airport verzorgen wij de transfer naar de stad, waar u vrij bent om de stad te bekijken. Na de wedstrijd stapt u in de bus die op de afgesproken plek zal staan, waarna u direct weer naar de luchthaven gebracht zal worden. Rond 23.00 uur zal het vliegtuig vertrekken richting Nederland.

.

Wedstrijd

Wanneer u de reis bij ons boekt, heeft u gegarandeerd een wedstrijdkaart! U dient wel in het bezit te zijn van een geldige uitkaart (Diamond, Gold of Silvercard) om in aanmerking te komen voor deze toegangskaart. Het bedrag is dus inclusief wedstrijdkaart en vervoer vanaf en naar het vliegveld in Odessa! Vergeet niet een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.

.

Aanmelden

Voor € 299 (ledenprijs) kunt u zich aanmelden voor de 1 daagse vliegreis naar Odessa. De reis is exclusief voor leden van de Feyenoord Supportersvereniging. Bent u nog geen lid en wilt u toch mee naar Odessa? Dan kunt u zich uiteraard alsnog aanmelden als lid via de volgende link: http://www.feyenoordnet.nl/word-lid en Feyenoord steunen! Door een e-mail te sturen naar reizen@feyenoordnet.nl met uw naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer en foto van uw paspoort en seizoenkaart, kunt u zich direct opgeven. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel…. OP=OP!

Manchester United – FEYENOORD (EXCLUSIEF TOEGANGSKAART)

.

Ook naar Manchester United organiseren wij een reis, na de 1-0 thuisoverwinning op het grote Manchester United zal geen supporter deze wedstrijd willen missen. Op donderdag 24 november zal de uitwedstrijd plaatsvinden en de Feyenoord Supportersvereniging zal niet alleen met een charter vliegen naar Engeland, maar ook met een bus naar Manchester afreizen.

.

Vliegreis

Op donderdag 24 november zullen wij rond 8.00 uur vertrekken vanaf Schiphol, waarna we na een uurtje vliegen zullen landen op Manchester Airport. Vanaf de luchthaven zorgen wij voor de transfer. Na de wedstrijd zullen wij u ook weer direct vervoeren naar de luchthaven, waarbij wij rond 1.00 uur terugvliegen naar Schiphol. Het is een uur vliegen, maar i.v.m. het tijdsverschil met Engeland zal u rond 3.00 uur landen op Nederlandse bodem.

.

Busreis

Op woensdag 23 november zullen wij in de avond vertrekken om 20.00 uur. We zullen de overtocht doen met P&O van Calais naar Dover. We zullen rond 10.00 uur lokale tijd in de ochtend aankomen in Manchester. Na de wedstrijd zullen we direct weer vertrekken richting Nederland, u zal op vrijdag 25 november rond 15.30 weer bij De Kuip worden afgezet.

.

Wedstrijd

Wanneer u de reis naar Manchester boekt, heeft u natuurlijk nog geen toegangskaart! U dient wel in het bezit te zijn van een geldige uitkaart (Diamond, Gold of Silvercard) om in aanmerking te komen voor deze toegangskaart. Het bedrag is dus exclusief wedstrijdkaart en u zal zelf in het bezit moeten komen van de toegangskaart! Vergeet niet een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.

.

Aanmelden

Voor € 285 (ledenprijs) kunt u zich aanmelden voor de 1 daagse vliegreis naar Manchester United. LET OP! U dient zelf voor een wedstrijdkaart te zorgen.

.

Voor € 99 (ledenprijs) kunt u zich aanmelden voor de 1 daagse busreis naar Manchester United. LET OP! U dient zelf voor een wedstrijdkaart te zorgen.

.

De reis is exclusief voor leden van de Feyenoord Supportersvereniging. Bent u nog geen lid en wilt u toch mee naar Manchester? Dan kunt u zich uiteraard alsnog aanmelden als lid via de volgende link: http://www.feyenoordnet.nl/word-lid en Feyenoord steunen! Door een mail te sturen naar reizen@feyenoordnet.nl met uw naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer en foto van uw paspoort en seizoenkaart, kunt u zich direct opgeven. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel…. OP=OP!

.

Bron: Feyenoordnet.nl


Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login