Nieuws

FSV organiseert op 20 oktober PMDS op partyboot

on

Op zondag 20 oktober organiseert FSV De Feijenoorder voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo een toffe Pre Match Drinking Session (PMDS). Onze partyboot vaart dan met 250 supporters drie uur lang in en rond Rotterdam. 

Vertrek en aankomst vlakbij De Kuip

De partyboot vertrekt om 12.00 uur vanaf de Piet Smitkade (Veranda), op loopafstand van De Kuip. Daar leggen we rond 15.00 uur weer aan, ruimschoots op tijd voor de aftrap van Feyenoord-Heracles Almelo om 16.45 uur.

DJ’s aan boord 

Uiteraard zijn er DJ’s aanwezig op de boot. Naast de welbekende Rotterdamse teringherrie zorgen zij ook voor ander repertoire. De volgende DJ’s zijn al vastgelegd: DJ Ludie en DJ Ricos. Ook Ritchie Sean is aanwezig.

Tickets

Early Bird tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar t/m 30-8-2019 tijd 12:00 uur. De prijs voor leden is €30,- en voor niet leden €40,-. 

Na 30-8-2019 (na 12:00 uur) is de prijs voor leden €40,- en voor niet leden €50,-. Vol=vol! 

Muziek, drank (bier, wijn en fris) en gezelligheid zijn inbegrepen. Een wedstrijdkaart is niet inbegrepen. Nog geen lid van FSV De Feijenoorder? Klik hier en word nu lid. Je profiteert dan direct van ledenvoordeel! Let op de minimum leeftijd voor de partyboot is 18 jaar!

Extra info

  • Snacks & patat zijn te koop aan boord.
  • Je kunt zowel per pin als contant betalen.
  • Sterke drank is tegen betaling verkrijgbaar.

Aanmelden

Heb je zin om met je vrienden mee te gaan met deze PMDS? Meld je dan aan via het formulier op KLIK HIER. Je kunt tot 5 kameraden opgeven. Heb je meer dan 5 aanmelders? Stuur dan een mail naar info@defeijenoorder.nl

Let op! Je aanmelding is pas definitief na betaling.

Teruggave van het betaalde bedrag is niet mogelijk, je inschrijving is definitief. Mocht de partyboot niet gaan varen dan annuleren we de partyboot uiterlijk 6 oktober en sturen we de aanmelders een bericht en storten we het bedrag terug.

Bron: DeFeijenoorder.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login