Nieuws

FSV ‘De Feijenoorder’ neemt ‘Stadion Sport Nieuws’ over

on

Still going strong: Stadion Sport Nieuws gaat het 72ste seizoen in. In een seizoen waarin een stadionbezoek compleet is veranderd, is één vertrouwde factor gebleven: “pRRRRRRRRRRogramma’s!”

De oudste gedrukte uitgave over Feyenoord begint aan zijn 72ste seizoen. Nadat fanatieke supporters én Oranje van Loon Drukkers dit stuk supporterscultuur jarenlang overeind hielden, neemt de officiële Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder dit seizoen samen met uitgeverij Trichis het stokje over.

Een bak koffie, een broodje kroket en de nieuwe editie van Stadion Sport Nieuws. Samen maken ze het oldskool stadionbezoek compleet. We zijn als supportersvereniging dan ook dankbaar dat Oranje Van Loon Drukkers deze historische supporterscultuur heeft behouden en zijn trots dat we nu de traditie mogen voortzetten.

Iedere wedstrijd geven we het stadionbezoek een extra dimensie met een programmaboekje vol achtergrondinformatie, feiten en cijfers over de wedstrijd, aangevuld met de nieuwtjes van de afgelopen week en een vooruitzicht op de (Feyenoord-)week die komt. 

De eerste editie van Stadion Sport Nieuws van seizoen 2020-2021 is verkrijgbaar voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van de competitie: 20 september, Feyenoord-FC Twente.

Koop jouw Stadion Sport Nieuws bij je vertrouwde verkoper voor het stadion. Kun je je verkoper niet vinden? Sluit je ogen en volg de vertrouwde lokroep: pRRRRRRRRRRRogramma’s.

We onderzoeken de optie om een abonnement te nemen op Stadion Sport Nieuws. Hier komen we snel op terug. Je losse exemplaar kun je vanaf maandag 21 september kopen in de online shop van FSV De Feijenoorder

Stadion Sport Nieuws biedt daarnaast ook de kans aan bedrijven en ondernemers om hun zichtbaarheid tijdens wedstrijden te vergroten. Adverteren in Stadion Sportnieuws kan al vanaf een achtste pagina tot een geweldige spread. Klik hieren neem contact op voor een vrijblijvend aanbod.

Lijkt het je leuk om ons te helpen bij de verkoop van Stadion Sport Nieuws? Klik hier en stuur ons een e-mail, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bron: DeFeijenoorder.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login