Nieuws

FSV De Feijenoorder dringt aan op herstel Feyenoord begraafplaats

on

In 2014 is er een speciaal Feyenoord-vak geopend op de Zuiderbegraafplaats en destijds geopend oor Gerard Meijer. De afgelopen maanden ontving de Supportersvereniging ‘De Feijenoorder’ meerdere berichten dat het Feyenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats een opknapbeurt kon gebruiken.

Eerder werd al bekend dat het veld in erbarmelijke staat verkeerd. Zie eerder artikel.

Het Feyenoord-vak in de huidige staat

De Feijenoorder is langs geweest en zij hebben geconstateerd dat het gras niet meer in de staat verkeerd zoals gewenst. De supportersvereniging heeft een monument staan welke door de weersomstandigheden opgeknapt dient te worden.

De FSV heeft de vraag uitstaan bij de club om nieuw gras te verzorgen. Uiteraard zal het vervangen van het gras wel op gepaste wijze en in fases plaatsvinden. Het monument van de supportersvereniging zal op korte termijn worden opgeknapt en de vereniging is bezig met een nieuw project om het Feyenoord-vak nog meer Feyenoord eigen te maken. Hier volgt later meer informatie over.

Tevens heeft de supportersvereniging er bij de begraafplaats en de Gemeente op aangedrongen om ook de rest (verzakkingen etc.) van het Feyenoord-vak weer te herstellen. De FSV gaat ook aandringen op een onderhoudsplan voor de lange termijn, zodat het altijd waardig blijft. Momenteel is het Feyenoord-vak niet acceptabel! Hopelijk kan het Feyenoord-vak op korte termijn weer Feyenoord waardig zijn.

Bron: DeFeijenoorder.nl

Bron foto: DeFeijenoorder.nl

You must be logged in to post a comment Login