Nieuws

FSV ‘De Feijenoorder’ biedt reizen naar Bern en Porto aan

on

In navolging op onze succesvolle busreis met 132 Feijenoorders naar Glasgow gaan we nu op reis naar Bern en Porto.

Young Boys
Naar de uitwedstrijd in de Europa League tegen Young Boys in Bern (Zwitserland) laten wij drie bussen rijden. De bussen vertrekken vroeg in de ochtend op donderdag 24 oktober. Je bent dan ruim op tijd in Bern waarna je op eigen gelegenheid afreist naar het stadion. Na de wedstrijd staan de bussen weer klaar bij het stadion om je terug naar De Kuip te brengen.

De prijsindicatie voor leden van FSV De Feijenoorder voor de busreis exclusief wedstrijdkaart is €135,-. Niet-leden betalen €35,- extra op de uiteindelijke prijs. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenvoordeel! Elke deelnemer aan de busreis ontvangt een unieke wedstrijdsjaal.

Zodra Feyenoord afspraken heeft gemaakt met Young Boys over de kaartverkoop zal FSV De Feijenoorder de prijs voor de busreis (inclusief kaart) en het reisschema definitief vaststellen en via defeijenoorder.nl communiceren. De verkoop van de reis inclusief de kaart verloopt via de ticketshop van Feyenoord.

FC Porto
FSV De Feijenoorder biedt een vlieg- en busreis aan naar de uitwedstrijd in de Europa League tegen FC Porto op donderdag 12 december. 

Vliegreis (charter)
Op donderdagochtend vertrekken we in de ochtend vanaf Amsterdam naar Porto. Bussen brengen je van het vliegveld naar het centrum van Porto. Hier heb je alle tijd om de stad te verkennen. Hierna reis je op eigen gelegenheid naar het stadion. Na de wedstrijd staan de bussen klaar om je naar het vliegveld te brengen. Vroeg in de morgen op vrijdag 13 december vliegen we weer terug van Porto naar Amsterdam.

De prijsindicatie voor leden van Feijenoorder voor de vliegreis exclusief wedstrijdkaart is €299,-. Niet-leden betalen €50,- extra op de uiteindelijke prijs. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenvoordeel! Elke deelnemer aan de vliegreis ontvangt een unieke wedstrijdsjaal.

Busreis
Naar de uitwedstrijd op 12 december tegen Porto bieden wij ook een busreis aan. De bus vertrekt vroeg in de morgen op woensdag 11 december. Je bent dan ruim op tijd in Porto waarna je op eigen gelegenheid afreist naar het stadion. Na de wedstrijd staat de bus klaar bij het stadion om je weer terug naar De Kuip te brengen. Hier zal je op 14 december vroeg in de morgen weer aankomen!

De prijsindicatie voor leden van Feijenoorder voor de busreis exclusief wedstrijdkaart is €219,-. Niet-leden betalen €35,- extra op de uiteindelijke prijs. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenvoordeel! Elke deelnemer aan de busreis ontvangt een unieke wedstrijdsjaal.

Zodra Feyenoord afspraken heeft gemaakt met FC Porto over de kaartverkoop zal FSV De Feijenoorder de prijs voor beide reizen (inclusief kaart) en het reisschema definitief vaststellen en via defeijenoorder.nl communiceren. De verkoop van de reis inclusief de kaart verloopt via de ticketshop van Feyenoord. 

Ledenvoordeel FSV De Feijenoorder

Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen uiterlijk 2 weken na de gespeelde wedstrijd hun ledenvoordeel teruggestort op hun rekening.

Bron: DeFeijenoorder.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login