Nieuws

FSV-bussen onderweg naar Rome

on

Vanaf de Kuip vertrokken vanmorgen om 09.00 uur 88 Feyenoord-supporters met de door de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) georganiseerde busreis naar Rome. Voor een ieder lag er door de FSV aangeboden leuke attentie in de bus klaar. De sfeer bij het Maasgebouw van de Kuip zat er al vroeg in. Supporters bepakt met slechts een tas of rugzak stapten achter elkaar in de bus. Ook een hapje en een drankje ontbreekt niet.

De fans zijn optimistisch over de kansen van hun club. ”Rome mist een hoop spelers, we gaan daar een doelpunt maken en een punt pakken!”

Na een hopelijk goed reis zullen de bussen rond 09.00 uur morgenochtend aankomen in het centrum van Rome. Daar zullen de meereizende supporters uitstappen om Rome te gaan bezichtigen en in de avond wonen zij het Europese duel tegen AS Roma bij. Na de wedstrijd keren zij terug naar Rotterdam, waar zij in de nacht van vrijdag op zaterdag zullen aankomen.

”Diep respect voor deze gasten”, vertelt voorzitter Ron Smit van de Feyenoord Supporters Vereniging (FSV). ”24 uur heen en 24 uur terug in de bus om je cluppie te zien spelen. Die hebben er echt wat voor over.”

De FSV heeft ook drie vliegtuigen gecharterd naar de Italiaanse hoofdstad. Die vertrekken donderdagochtend.

Bron: Feyenoordnet.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login