Nieuws

Fraser: ‘Ze moeten Gio en JP een kans geven’

on

Henk Fraser wordt in ieder geval niet de nieuwe trainer van Feyenoord. De huidige oefenmeester van ADO Den Haag zegt tegenover FOX Sports niet geïnteresseerd te zijn en zou graag zien dat de Rotterdamse club het dicht bij huis houdt.

“Ik ben er totaal niet mee bezig”, reageert hij op de vraag of hij in beeld is voor de opvolging van Fred Rutten. “We zijn goed bezig bij ADO en ik heb een opdracht te vervullen, dat is het belangrijkste. En los van dat: ze moeten bij Feyenoord naar jeugdige trainers kijken. Net zoals bij PSV, waar Faber en Cocu het fantastisch doen.”

Fraser doelt op Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst, de twee assistenten van Rutten. “De heren die er nu al zitten, kunnen het minstens zo goed. Ik ben ook nog jeugdig en goed, ja. Maar zonder gekheid: Van Gastel en Van Bronckhorst hebben het uitstekend gedaan. Dit is een mooi moment om ze een kans te geven.”

Van Gastel en Van Bronckhorst moeten vanaf komend seizoen de kar trekken in De Kuip. Rutten zal maandag de aanstaande breuk met Feyenoord wereldkundig maken.

Bron: voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login