Nieuws

Fraser wil zich eerst nog bewijzen bij ADO 

on

Henk Fraser is een van de namen die in de Nederlandse media wordt genoemd als logische opvolger van de bij Feyenoord vertrekkende Fred Rutten. De keuzeheer heeft het echter uitstekend naar zijn zin bij ADO Den Haag.

Fraser is bezig aan zijn tweede seizoen bij ADO, maar zou volgens John de Wolf nu al klaar zijn voor het trainerschap bij Feyenoord. De oud-verdediger heeft zelf een andere mening. “Feyenoord is een schitterende club, maar ADO Den Haag is op dit moment mijn grote uitdaging. Laat ik mezelf eerst hier maar eens bewijzen. Bovendien is er nog op geen enkele wijze contact geweest tussen Feyenoord en mij of mijn zaakwaarnemer”, meldt hij aan Omroep West.

Fraser heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij bij een bepaald bedrag tussentijds kan vertrekken bij ADO. De oefenmeester is daar echter geen voorstander van. “Ik ben van nature zo dat als ik ergens aan begin, ik het dan ook graag wil afmaken. Voor mijn part was ik tot mijn pensioen jeugdtrainer bij Feyenoord gebleven. Nu zit ik bij ADO, dat is een geweldige leerschool en wil ik hier heel graag slagen.”


Bron: voetbalprimeur.nl
You must be logged in to post a comment Login