Nieuws

Fraser hoopt op terugkeer Wesley Verhoek bij ADO

on

ADO Den Haag-trainer Henk Fraser hoopt op een terugkeer van Wesley Verhoek naar de Hofstad. De coach voerde onlangs ‘een goed gesprek’ met de aanvaller van Feyenoord, vertelt Fraser woensdag.

Verhoek komt bij Feyenoord niet aan bod, de Rotterdammers staan open voor een winters vertrek van de vleugelspeler. Als het aan Fraser ligt keert Verhoek terug op voor hem bekend terrein. “Ik heb een goed gesprek gehad met Wesley en zie in hem een versterking voor de korte termijn”, zegt Fraser in gesprek met Omroep West. Verhoek speelde eerder tussen 2004 en 2012 bij ADO Den Haag.

“Er zijn binnen de club voor- en tegenstanders van het terughalen van spelers die eerder bij de club hebben gespeeld. Ik ben voor, omdat ik geloof dat er in zulke spelers een vorm van rancune schuilt. Zij willen laten zien dat ze er nog zijn”, vertelt Fraser. De coach onthult dat hij met meerdere spelers gesproken heeft over een transfer naar ADO Den Haag.

“Dat heeft alles te maken met de ontwikkelingen binnen de club”, verklapt Fraser. ADO Den Haag ontving deze week een aanbetaling van United Vansen. Het Chinese bedrijf wordt op korte termijn eigenaar van de Eredivisie-club. Met de financiële injectie hoopt Fraser zaken te doen in januari. “Het is alleen frustrerend dat veel spelers al een andere club hebben.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7944.PNG

You must be logged in to post a comment Login