Nieuws

Fraser hoopt ooit terug te keren bij Feyenoord

on

Henk Fraser heeft zijn trainerscarrière dit seizoen een boost gegeven na het ontslag van Maurice Steijn. De 47-jarige Surinamer loodste ADO Den Haag naar een veilige plek op de ranglijst en bleef maandenlang ongeslagen. Stiekem kijkt hij al verder.

Fraser hoopt ooit terug te keren bij Feyenoord, waar hij tussen 1990 en 1999 voetbalde. Als trainer hoopt hij eveneens zijn geluk te beproeven in De Kuip. “Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet op termijn die kant op zou willen”, vertelde hij tegenover de camera van Omroep West. “Ik doe er alles aan om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen.”

ADO moest eerder dit seizoen vrezen voor afdaling naar de Jupiler League, maar vond onder leiding van Fraser de weg naar boven. Momenteel staat de club twaalfde in de Eredivisie. Dat is deels te danken aan de oefenmeester, die zondag tegen Ajax pas voor het eerst een nederlaag incasseerde als eindverantwoordelijke.

“Ik zit nu zes jaar bij ADO Den Haag”, vervolgde Fraser. “Als je zo lang bij een club zit maak je deel uit van de cultuur. Ik ben er trots op dat ik nu de hoofdtrainer mag spelen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

20140415-073259.jpg

You must be logged in to post a comment Login