Nieuws

Frank Arnesen speurt naar nieuw talent op Varkenoord

on

Afgelopen zaterdag was het bij vlagen noodweer in Rotterdam-Zuid. Slagregens en veel wind teisterden het sportcomplex Varkenoord waar (afgezien de hoofdtribune) nauwelijks beschutting is. Toch weerhield dit technisch directeur Frank Arnesen niet om aanwezig te zijn op het fraaie nieuwe onderkomen van de Feyenoord Academy.

Arnesen bekeek als toeschouwer de jeugdelftallen van Onder 14 (3-0 winst) en Onder 15 (3-2 winst) die allebei om 12:00u aftrapten om vervolgens bekeek de Deen vanaf 14:30u aandachtig naar de verrichting van Onder 19 te kijken. (1-3 verlies)

Volgens de Telegraaf speurde Arnesen naar nieuw talent en kijkt hij met name naar Onder 19 naar de spelers die volgend seizoen de overstap zouden moeten maken naar het eerste elftal. Volgens de ochtendkrant zijn met name aanvoerder Ramon Hendriks en Marouan Azarkan de meest concrete namen die de overstap naar trainingscomplex 1908 zouden moeten maken. Uit eerdere berichtgeving lijkt Denzel Hall ook nadrukkelijk op de deur te kloppen. Feyenoord hield vorige maand een overgang naar Cambuur Leeuwarden tegen waardoor het lijkt dat de Rotterdammers ook overtuigd zijn van de kwaliteiten van de jonge back. Tenslotte zouden de verhuurde Wouter Burger en Crysencio Summerville ook in beeld zijn om komend seizoen terug te keren naar De Kuip.

De technische man van Feyenoord wil ook snel om tafel met Orkun Kökcü om diens contract te verlengen. Het contract van de talentvolle middenvelder loopt nog tot 2023. Volgens diverse media staat de jonge Turk volop in de belangstelling van diverse buitenlandse topclubs waar met name Arsenal de meest genoemde club is die graag gebruik zou maken van de diensten van de middenvelder die dit seizoen is doorgebroken in De Kuip.

Haast om het contract te verlengen lijkt geboden aangezien Oguzhan Özyakup (27) in de zomer Feyenoord weer zal verlaten. Het miljoenensalaris dat de huurling heeft bij Besiktas is voor de Rotterdammers niet op te brengen.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login