Nieuws

FOX: ‘Van Geel en Gudde vertrekken bij Feyenoord’

on

Eric Gudde en Martin van Geel zullen na de bekerfinale afzwaaien bij Feyenoord. Dat heeft FOX Sports zaterdag vernomen uit ‘betrouwbare bronnen’. Het directie-duo lag al langere tijd onder vuur bij de aanhang van de Rotterdamse club. .

“De geruchten zijn dat de Raad van Commissarissen na de bekerfinale afscheid gaat nemen van Van Geel en Gudde”, aldus FOX-presentator Jan Joost van Gangelen. “Dat zijn goede bronnen. Die ga ik uiteraard niet verklappen. Ik heb Pim Blokland vanmiddag gesproken. Die zegt dat ze tot na de bekerfinale nergens op gaan reageren. Daarna zullen ze vertellen hoe de vork in de steel zit en hoe de toekomst eruit ziet.”

.

Algemeen directeur Gudde en technisch directeur Van Gaal worden verantwoordelijk gehouden voor de matige prestaties van Feyenoord in de laatste jaren. Ook dit seizoen gaat Feyenoord geen kampioen worden, waardoor het inmiddels zeventien jaar geleden is dat de club voor het laatst de schaal omhoog kon houden. Over de mogelijke opvolgers van de twee directeuren is momenteel nog niets bekend.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

   
 

You must be logged in to post a comment Login