Feyenoordinbeeld

FOX Sports adviseert KPN klanten contact op te nemen met KPN

on

Zoals u wellicht heeft vernomen zijn we met KPN in gesprek over de doorgifte van FOX Sports. Graag informeren wij u over de voortgang.
.

Ondanks het feit dat de overeenkomst per 1 augustus feitelijk is verlopen hebben we de afgelopen week KPN de gelegenheid gegeven om hun klanten van FOX Sports te laten blijven genieten.

.

Voor de goede orde benadrukken we nogmaals dat het geen eis of specifieke wens van FOX Sports is dat KPN onze zender opneemt in het basispakket. Dat is slechts een van de opties, waar KPN overigens zelf om gevraagd heeft. In onze voorstellen bieden wij KPN vooral flexibiliteit in welke vorm zij FOX Sports aanbieden aan hun klanten. Ook gaat FOX Sports niet over de consumentenprijs, laat staan over een eventuele aanpassing daarvan.

.

De afgelopen maanden hebben we geprobeerd om tot overeenstemming te komen. Helaas is dit nog niet gelukt. Daarom hebben we KPN moeten informeren dat het hen vanaf zaterdag 6 augustus 18.00 uur contractueel niet langer is toegestaan om onze zender door te geven aan hun klanten. Wij adviseren u derhalve om contact op te nemen met de klantenservice van KPN om de beschikbaarheid van FOX Sports rechtstreeks met hen te bespreken.

.

Hoewel FOX Sports er alles aan heeft gedaan om tot een overeenkomst te komen betreuren we de ontstane situatie en bieden wij onze verontschuldigingen aan voor de hinder die u hier van ondervindt. U kunt er verzekerd van zijn dat wij er uiterst hard aan blijven werken om zo snel mogelijk tot overeenstemming te komen.

.

We hopen op uw begrip en houden u op de hoogte van de voortgang via www.foxsports.nl. 

.

Bron: FOX Sports 

.

www.foxsports.nl
 

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login