Nieuws

Fouillering bij bekerfinale en huldiging; kroegen sluiten zondag om 23.00u 

on

Rondom de bekerfinale van zondag en eventuele huldiging maandag, kan in Rotterdam preventief worden gefouilleerd. Dat melden zowel de politie als de gemeente.
.

Op beide dagen geldt een verbod op het zelf meenemen van alcohol naar het Stadhuisplein en de Coolsingel. Op het terrein wordt er wel bier geschonken. Vuurwerk en fakkels zijn niet toegestaan op het terrein.

.

Er is extra controle op rugzakken en tassen. De politie roept daarom op deze zo min mogelijk mee te nemen. Dit voor een snelle doorstroming tot de Coolsingel, waar de voetballers van Feyenoord bij winst worden gehuldigd.

.

Zondag speelt de club tegen FC Utrecht om de KNVB beker. De wedstrijd is vanaf 18.00 uur live op tv’s te zien op het Stadhuisplein. Er is geen sprake van grote schermen, het zijn televisies die door de horeca beschikbaar zijn gesteld.

.

Bij winst of verlies: alle kroegen sluiten ’s avonds om 23.00 uur.

.

Als Feyenoord de beker wint, is het maandag feest op de Coolsingel. De verkeersader is bij de huldiging van 10.00 tot 14.00 uur afgesloten voor verkeer. Ook rijden er geen trams over de Coolsingel en stoppen de metro’s niet bij halte Stadhuisplein.

.

Volg het via RTV Rijnmond

Op alle kanalen van RTV Rijnmond is extra aandacht voor de belangrijke voetbalwedstrijd en eventuele huldiging. De bekerfinale is live te horen op Radio Rijnmond, het feest de volgende dag op de Coolsingel is live te zien op Rijnmond TV.

Bron: Rijnmond.nl

   
  

You must be logged in to post a comment Login