Feyenoordinbeeld

FOTOVERSLAG WILLEM II – FEYENOORD ONLINE

Feyenoord heeft ook zijn achtste wedstrijd in de Eredivisie weten te winnen.
Dit maal werd Willem II Tilburg met 0-2 verslagen. Feyenoord heeft na 8 wedstrijden 24 punten en heeft in deze 8 wedstrijden 23 gescoord en heeft slechts twee doelpunten tegen gehad.
.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd in Tilburg. Binnen het kwartier stond het al 0-1.
Helaas verzuimden de Rotterdammers om de score in de eerste helft verder uit te breiden waardoor de Kruikenzeikers geloof konden houden in een goede afloop. Op het eind van de eerste helft kregen de Tilburgers een reuzen kans, maar ging de bal net naast de paal.
.
In de tweede helft startte Willem II beter dan Feyenoord. De tricolores kregen meer kansen, maar ook nu wisten zij niet te scoren. Zo’n kwartier voor tijd scoorde invaller Tapia na een geweldige solo door het hart van de Tilburgse defensie. Na dit doelpunt waren er kennelijk twee Feyenoordsupporters iets te uitbundig aan het juichen waardoor sommige Tilburgse supporters door het lint gingen.
Dieptepunt van de uitbarsting van teleurstelling was het feit dat een mannetje of 20 het nodig vonden om één van de supporters over de reling te gooien.
.

Nadat de rust was wedergekeerd speelde Feyenoord de wedstrijd professioneel uit en had zelfs nog kansen op de 0-3 en 0-4.