Fotoverslag PEC Zwolle – Feyenoord

Feyenoord heeft vandaag de 30e wedstrijd in de Eredivisie gespeeld.
Feyenoord begon de wedstrijd als koploper met 3 punten voorsprong op de aartsrivaal.
Helaas wisten we vooraf dat Feyenoord het traditioneel moeilijk heeft tegen de Zwollenaren.
Wat hoop gaf, was de wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Go Ahead Eagles die Feyenoord met 8-0 won.

Helaas begon Feyenoord net zo inspiratieloos als vorige week zondag en tegen Sparta. Hierdoor kwam Feyenoord binnen drie minuten alweer op achterstand. 10 minuten later kwam PEC Zwolle zelfs op een 2-0 voorsprong.

In de 26e minuut maakte Berghuis de aansluitingstreffer en ging het Legioen er weer goed voor staan.
Pas in de 54e minuut zorgde wederom Berghuis voor Rotterdamse vreugde en prikte de gelijkmaker binnen.

Feyenoord drong daarna aan om op voorsprong te komen, maar door onnauwkeurige passing of door slordig balverlies kwam Feyenoord niet meer tot scoren en verloren we kostbare punten.

Hierdoor is de voorsprong geslonken tot 1 punt.