Feyenoordinbeeld

FOTOVERSLAG MANCHESTER UNITED – FEYENOORD ONLINE

Het fotoverslag van de wedstrijd tussen Manchester United en Feyenoord staat online. Feyenoord begon met een gehavend team aan de wedstrijd tegen één van de grootste clubs ter wereld. Kongolo en El Ahmadi zijn allebei geblesseerd; Botteghin kreeg tegen Luhansk 2x geel en dus de rode kaart en was hiermee automatisch geschorst.

Feyenoord leek de eerste helft aardig mee te kunnen voetballen en kreeg zelfs een reuzen kans. Helaas mist het schot van Rick Karsdorp de curve waardoor de bal recht op doelman Romero afkwam. De rebound was van Dirk Kuyt, maar zijn inzet werd gestuit door Romero die de bal op miraculeuze wijze tegen hield.

Zo’n 10 minuten voor rust kwam United op voorsprong. Doelpuntenmaker Rooney scoorde de 1-0. Helaas zag de Duitse scheidsrechter een overtreding van Rooney op Tapia over het hoofd.

In de 2e helft ebde het geloof in een goed resultaat steeds een beetje meer weg. United profiteerde van slordigheden van de Feyenoord defensie en liep uiteindelijk uit naar een 4-0 overwinning.