Fotoverslag Feyenoord Onder 21 – ADO Den Haag Onder 21 online

Het fotoverslag van de oefenwedstrijd tussen Feyenoord Onder 21 en ADO Den Haag Onder 21 staat online.

In een wedstrijd die maar moeilijk op gang kwam en waar het vizier van beide ploegen niet echt op scherp stond, kwamen de beide teams niet verder dan 1-1. ADO Den Haag Onder 21 pakte al snel in de wedstrijd de voorsprong en kon kort daarna de stand zelfs verdubbelen.
Feyenoord Onder 21 ontsnapte, maar in de tegenstoot maakte Bannis 1-1.

De Zweedse stagaire Johnsen viel na een minuut of twintig uit met een blessure en werd vervangen door Splinter de Mooij.
De tweede helft kreeg Feyenoord grotere kansen en lag de winnende treffer op de voet en het hoofd van De Mooij, maar zijn poging was een makkelijke prooi voor de Haagse keeper. In de slotfase kreeg Denzel Hall wellicht nog een grotere kans. Uit een hoekschop pikte hij de bal op en schoot rakelings over het doel.

.
De fotoreportage met 114 foto’s van de wedstrijd Feyenoord Onder 21 – ADO Den Haag Onder 21 is HIERR te zien