Nieuws

Fotoverslag Feyenoord – FC Utrecht online

on

Feyenoord heeft de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht in Utrecht met 1-1 gelijkgespeeld.

Waar we vorige maand nog bijna ingesneeuwd raakten in de Domstad, was het vandaag een warmterecord voor 24 januari. Sinds 1901 is het op 24 januari niet zo warm geweest als vandaag. In de Galgenwaard was daar overigens helemaal niets van te merken. Zoals altijd trok stond er een stevige wind die zorgde voor een onaangename temperatuur. De regen die met bakken uit de hemel viel maakte het er allemaal niet beter op.

Na de nederlaag in de Arena moest er vandaag gewonnen worden om nog enigszins in het spoor te blijven van de nummer 3 in de competitie. Helaas kon het spel van Feyenoord de meeste supporters niet bekoren. Er zat geen tempo in de wedstrijd en het leek erop alsof de spelers maar een beetje plichtmatig de bal naar elkaar aan het spelen waren. Van echte verrassingen, strijd en passie was in ieder geval weinig te zien.

In de 81e minuut mocht Robin van Persie zijn kunsten nog even laten zien.
Niet alleen de Feyenoordsupporters, maar ook de de Utrecht-fans raakten buiten zinnen toen Van Persie het veld betrad. Helaas voor alles wat Feyenoord is, kwam Robin niet tot scoren en gingen we met één punt terug naar Rotterdam.

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S VAN DE WEDSTRIJD

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login