Fotoverslag Feyenoord – Fc Twente online

Het fotoverslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fc Twente staat online.
Feyenoord verspeelde in de tweede speelronde van de competitie al meteen dure punten door in de thuiswedstrijd tegen Fc Twente niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel.
De ploeg van Dick Advocaat stond al binnen twee minuten met 1-0 achter.
Feyenoord deed er daarna alles aan om de gelijkmaker binnen te schieten. Pas in de 29e minuut scoorde Berghuis vanaf de 11 meterstip de gelijkmaken. Overigens had Berghuis daar wel twee pogingen voor nodig. Een minuut eerder kregen de Rotterdammers ook al een penalty, nadat Geertruida binnen de 16 meter onderuit werd gehaald. De daarop volgende penalty werd helaas gemist. Berghuis snelde naar de bal, maar werd vervolgens zelf neergehaald en kreeg hij wederom een penalty mee.

Pas in de slotfase van de wedstrijd kreeg Feyenoord gigantische kansen om de overwinning binnen te halen.
Helaas faalden Berghuis en Narsingh opzichtig.