Feyenoordinbeeld

FOTOVERSLAG FEYENOORD – FC OSS ONLINE

Feyenoord heeft donderdagavond de 2e ronde in de strijd om de KNVB beker bereikt.
Feyenoord versloeg in de eigen Kuip Fc Oss met 4-1. Anders dan de uitslag doet vermoeden hadden de Rotterdammers het niet al te makkelijk tegen de Brabanders. In de eerste 3 minuten van de wedstrijd kreeg Feyenoord legio kansen, maar het vizier stond niet op scherp. Bij de eerste de beste mogelijkheid van Fc Oss namen de Ossenaren brutaal de voorsprong.
Het duurde tot de 12e minuut voordat Steven Berghuis de gelijkmaker binnenschoot.

In de 2e helft bracht Michiel Kramer Feyenoord in de 68e minuut op voorsprong.
Vlak daarvoor miste Fc Oss een enorme kans toen de aanvaller van Fc Oss oog in oog stond met Brad Jones.
In de 76e minuut scoorde Bilal de 3-1 waardoor de wedstrijd beslist werd.
In blessuretijd maakte Jorgensen aan alle onzekerheid een eind en zette de 4-1 nog op het bord.